MI-AM UITAT DETALIILE DE LOGARE

Retur

Inainte sa iei decizia de a retuna un produs te rugam sa ai in vedere urmataorele aspecte.

  • Toate produsele sunt lucrate manual. Produsele din aceeasi categorie, sunt asemanatoare, si nu exista doua produse absolut identice. Fotografiile au fost facute de in studioul propriu. Culorile sunt foarte aproape de original, dar nu identice, deoarece redarea acestora depinde si ecranul pe care sunt afisate.
  • Produsele din piele au un miros specific care va disparea pe masura ce produsul este purtat/ folosit.
  • Pentru o imagine cat mai clara a dimensiunilor/ specificatiilor este necesara consultarea sectiunii “Informatii aditionale” de pe pagina fiecarui produs. Informatiile completate in aceasta sectiune pot varia de la produs la produs, in functie de importanta fiecarui detaliu in decizia de cumparare.

Daca doresti in continuare sa returnezi produsele, o poti face in termen de 14 (paisprezece) zile de la livrare.

Ce trebuie sa faci?  Completeaza :

  • Formularul de retur si trimite-l la adresa office@africandeco.ro sau
  • Campurile din sectiunea Contact de pe site. In campul Subiect completeaza “Retur”, iar in sectiunea Mesaj mentioneaza: nume utilizator, numar comanda, ce produse se returneaza si valoarea lor, motivul returului (optional),  cont bancar, banca emitenta, titular cont.

Noi vom confirma primirea notificarii de returnare si vom astepta primirea produsului/ produselor. Acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi/ zgarieturi in ambalajul original si insotite de toate documentele expediate odata cu ele.

Daca produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri, la retur trebuie returnate si cadourile, care trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii de retur ca si produsele.

Produsele se inapoiaza doar prin curier rapid iar cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

In maxim 14 (paisprezece) zile de la data  primirii produselor returnate si certificarii intrunirii conditiilor de retur vom transfera banii in contul indicat.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

TOP